Τα ράσα δεν ήταν παπάς… Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το μεσημέρι στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσ Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το μεσημέρι στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσ Rating: 0

Τα ράσα δεν ήταν παπάς…

Τα ράσα δεν ήταν παπάς…

Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το μεσημέρι στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση στολής και απάτη.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο 59χρονος φορώντας στολή ιερέα και επικαλούμενος την ιδιότητα αυτή πωλούσε σε πολίτες εκκλησιαστικά βιβλία έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε (5) ευρώ το καθένα, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, ο 59χρονος πούλησε ένα εκκλησιαστικό βιβλίο σε έναν από τους αστυνομικούς που παρίστανε τον πελάτη.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των βιβλίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας