Τα σημερινά ΟΧΙ της νεολαίας Reviewed by Momizat on . Επετειακή μέρα η 28η του Οκτώβρη, με διαχρονική αξία και οικουμενικό αντιναζιστικό μήνυμα για όλο τον κόσμο. Με αφορμή το μεγάλο «ΟΧΙ», που θα γιορτάσουμε επισή Επετειακή μέρα η 28η του Οκτώβρη, με διαχρονική αξία και οικουμενικό αντιναζιστικό μήνυμα για όλο τον κόσμο. Με αφορμή το μεγάλο «ΟΧΙ», που θα γιορτάσουμε επισή Rating: 0

Τα σημερινά ΟΧΙ της νεολαίας

Τα σημερινά ΟΧΙ της νεολαίας

Επετειακή μέρα η 28η του Οκτώβρη, με διαχρονική αξία και οικουμενικό αντιναζιστικό μήνυμα για όλο τον κόσμο. Με αφορμή το μεγάλο «ΟΧΙ», που θα γιορτάσουμε επισήμως σε τρεις μέρες, σήμερα διοργανώθηκαν εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Η φωτογραφία είναι από το Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας.

Τα παιδιά πέρα από την απαγγελία των στερεότυπων ποιημάτων και το ρυθμικό βάδισμα της παρέλασης, συνοδεία εμβατηρίων, έχουν ορθότερο αισθητήριο από εμάς και αντιλαμβάνονται την ουσία αυτών των ημερών. Δυστυχώς, αρωγός είναι η δυσμενής πραγματικότητα που βιώνουν.

Έτσι σήμερα, στο πλαίσιο των σχολικών εορτών, δόθηκε ένα σθεναρό μήνυμα: οι νέοι λένε «ΟΧΙ» σε κάθε είδους ολοκληρωτισμό, απροκάλυπτο ή επισκιασμένο από ένα όμορφο προσωπείο!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή