Τα Σούπερ Μάρκετ οι μεγάλοι κερδισμένοι της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης Reviewed by Momizat on . Τα Σούπερ Μάρκετ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση. Η ανοδική τάση των πωλήσεων τους συνεχίστηκε και τους πρώτους μήνες του Τα Σούπερ Μάρκετ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση. Η ανοδική τάση των πωλήσεων τους συνεχίστηκε και τους πρώτους μήνες του Rating: 0

Τα Σούπερ Μάρκετ οι μεγάλοι κερδισμένοι της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης

Τα Σούπερ Μάρκετ οι μεγάλοι κερδισμένοι της  υγειονομικής και οικονομικής κρίσης

Τα Σούπερ Μάρκετ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση. Η ανοδική τάση των πωλήσεων τους συνεχίστηκε και τους πρώτους μήνες του 2021.

Tο πρώτο τετράμηνο του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΙRI, η αγορά των σούπερ μάρκετ εμφάνισε ανάπτυξη 1,3% η οποία αποδίδεται και στις αυξήσεις τιμών από τις αρχές του έτους.

Αυτούς λοιπόν τους επιχειρηματίες που «θησαύρισαν» μέσα στην υγειονομική κρίση.

Που με την πρώτη ευκαιρία από τις αρχές του 2021 προχώρησαν σε αυξήσεις τιμών και ήδη προχωρούν σε ακόμα μεγαλύτερες το τελευταίο διάστημα, οι κυβερνώντες σήμερα τους …παρακαλάνε να «απορροφήσουν» μέρους του κύματος ακρίβειας που ήδη «θερίζει» την ελληνική κοινωνία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή