Τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές των μηχανικών Reviewed by Momizat on . Την απόλυτη πλειοψηφία κατέκτησε στις εκλογές του ΤΕΕ Κεντρικής &Δυτικής Θεσσαλίας η ‘’γαλάζια’’ παράταξη Δημοκρατική κίνηση Μηχανικών-ΔΚΜ επιτυγχάνοντας, γ Την απόλυτη πλειοψηφία κατέκτησε στις εκλογές του ΤΕΕ Κεντρικής &Δυτικής Θεσσαλίας η ‘’γαλάζια’’ παράταξη Δημοκρατική κίνηση Μηχανικών-ΔΚΜ επιτυγχάνοντας, γ Rating: 0

Τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές των μηχανικών

Τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές των μηχανικών

Την απόλυτη πλειοψηφία κατέκτησε στις εκλογές του ΤΕΕ Κεντρικής &Δυτικής Θεσσαλίας η ‘’γαλάζια’’ παράταξη Δημοκρατική κίνηση Μηχανικών-ΔΚΜ

επιτυγχάνοντας, για πρώτη φορά στα χρονικά αυτοδυναμία στην 60μελή Αντιπροσωπεία του Τμήματος.

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα, αυξάνοντας τα ποσοστά της αλλά και τις ψήφους σε απόλυτο αριθμό, η ΔΚΜ καταλαμβάνει  33 έδρες στην Αντιπροσωπεία και έτσι θα εκλέξει άνετα τον νέο πρόεδρο χωρίς να χρειαστούν διαπραγματεύσεις και συμμαχίες με άλλες παρατάξεις, όπως συνηθιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και καθώς ο επικεφαλής της ΔΚΜ Νίκος Παπαγεωργίου μηχανολόγος μηχανικός, εκλέχθηκε πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς, αναμένεται να είναι ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ &Δ Θεσσαλίας για την επόμενη τριετία. 

Κι ενώ αυξήθηκε η συμμετοχή των μηχανικών στις κάλπες, η ΔΚΜ αύξησε τα ποσοστά της κατά 8%, τις ψήφους κατά 200 και τις έδρες της κατά 6. Οι 19 έδρες της ΔΚΜ στην Αντιπροσωπεία προέρχονται από Λαρισαίους υποψήφιους, οι 9 από Τρίκαλα και οι 5 από Καρδίτσα.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή