Τα Τρίκαλα επίκεντρο των θεσσαλικών εκδηλώσεων για το “μαύρο” στην ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, προκειμένου να γιορτάσουμε τον αγώνα ενός χρόνου από το κ Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, προκειμένου να γιορτάσουμε τον αγώνα ενός χρόνου από το κ Rating: 0

Τα Τρίκαλα επίκεντρο των θεσσαλικών εκδηλώσεων για το “μαύρο” στην ΕΡΤ

Τα Τρίκαλα επίκεντρο των θεσσαλικών εκδηλώσεων για το “μαύρο” στην ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, προκειμένου να γιορτάσουμε τον αγώνα ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται: Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 10 Ιουνίου πραγματοποιούμε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 8 το βράδυ εκδήλωση συζήτηση με θέμα “απολύσεις, ανεργία, αντίσταση και προοπτική” και ομιλητές, τον Νίκο Τσιμπίδα, εκπρόσωπο του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, Δήμητρα Κόκοβα απολυμένη εκπαιδευτικό και Χρύσα Κουκουσούλη, απολυμένη του ιδιωτικού τομέα.  Θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκυμαντέρ «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Την Τετάρτη, 11 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου διοργανώνουμε συναυλία με τους: renovatio, Β. Αναγνώστου, Χ. Καραμπέρη και Ερν. Λούκα καθώς και με το ρεμπέτικο συγκρότημα της Κληματαριάς.

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου στο δημαρχείο των Τρικάλων στις 8 το βράδυ παρουσιάζουμε το επανεκδοθέν από τις εκδόσεις των Συναδέλφων βιβλίο του Περικλή Κοροβέση “Ανθρωποφύλακες”. Θα είναι παρών ο συγγραφέας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή