Τα Τρίκαλα κατήγγειλαν ρατσιστική επίθεση σε αγώνα του πρωταθλήματος κορασίδων Reviewed by Momizat on . Ρατσιστική επίθεση σε βάρος αθλήτριάς τους σε αγώνα των Κορασίδων απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά κατήγγειλαν τα Τρίκαλα. Απολογήθηκαν οι γηπεδούχοι. Ο αγώνας μπά Ρατσιστική επίθεση σε βάρος αθλήτριάς τους σε αγώνα των Κορασίδων απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά κατήγγειλαν τα Τρίκαλα. Απολογήθηκαν οι γηπεδούχοι. Ο αγώνας μπά Rating: 0

Τα Τρίκαλα κατήγγειλαν ρατσιστική επίθεση σε αγώνα του πρωταθλήματος κορασίδων

Τα Τρίκαλα κατήγγειλαν ρατσιστική επίθεση σε αγώνα του πρωταθλήματος κορασίδων

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος αθλήτριάς τους σε αγώνα των Κορασίδων απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά κατήγγειλαν τα Τρίκαλα. Απολογήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Ο αγώνας μπάσκετ του τοπικού πρωταθλήματος Κορασίδων ανάμεσα στους Τιτάνες Παλαμά και τα Τρίκαλα (52-40) επισκιάστηκε από περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης, που οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν πως δέχθηκε παίκτριά της, από μερίδα οπαδών.

Οι γηπεδούχοι, με τη σειρά τους απολογήθηκαν, για το συμβάν, καταδικάζοντας κάθε μορφή ρατσισμού, όπως αναφέρει το SPORT24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καμιά σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα του αγώνα των κορασίδων, καθώς επισκιάστηκε από περιστατικό ρατσισμού απέναντι σε παίκτρια των Τρικάλων.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι μικρή μερίδα οπαδών, που δεν γνωρίζουμε αν έχουν σχέση με την ομάδα, προσπάθησαν με προσβλητικό τρόπο να μειώσουν την απόδοση της μικρής αθλήτριας.

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγη να περιγράψει τέτοιου είδους περιστατικά, ειδικά απέναντι σε μικρά παιδιά.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την αθλήτρια των Τρικάλων και τους γονείς της.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους γονείς και τον κόσμο του συλλόγου για το περιστατικό αυτό.

Ουδέποτε έχει ξανασυμβεί στην έδρα των Τιτάνων Παλαμά και μας θλίβει ιδιαίτερα το περιστατικό αυτό.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε ρατσιστική ενέργεια και θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξουν, ποτέ ξανά, τέτοιου είδους περιστατικά στο γήπεδο μας.

Κρατάμε την σημαία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, όλα αυτά τα χρόνια ψηλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Είμαστε υπόλογοι απέναντι στον κ. Φούντα, στις αθλήτριες και τους γονείς τους καθώς και στους διαιτητές που βίωσαν ένα τόσο άσχημο γεγονός.

Θα προστατεύσουμε το άθλημα που αγαπάμε, με κάθε τρόπο, από τέτοιου είδους ενέργειες”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή