Τα Τρίκαλα στο μικροσκόπιο των μαθητών του 10 Δημοτικού Σχολείου Reviewed by Momizat on .   Μια ολόκληρη σχολική χρονιά θα ασχοληθούν με τα Τρίκαλα, οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Στο πλαίσιο της «Ευέλικτης Ζώνης»   Μια ολόκληρη σχολική χρονιά θα ασχοληθούν με τα Τρίκαλα, οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Στο πλαίσιο της «Ευέλικτης Ζώνης» Rating: 0

Τα Τρίκαλα στο μικροσκόπιο των μαθητών του 10 Δημοτικού Σχολείου

Τα Τρίκαλα στο μικροσκόπιο των μαθητών του 10 Δημοτικού Σχολείου

 

Μια ολόκληρη σχολική χρονιά θα ασχοληθούν με τα Τρίκαλα, οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Στο πλαίσιο της «Ευέλικτης Ζώνης», υλοποιούν το πρόγραμμα με τίτλο «Τρίκαλα: γνωρίζουμε την πόλη μας (;)» που εμπνεύστηκαν οι δάσκαλοι κ.κ. Βάσω Κούντρα, Νίκος Κομματάς και Μάκης Κωστόπουλος.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τρικκαίων, όπου τους υποδέχτηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας – Νεολαίας – Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη. Οι μικροί μαθητές υπέβαλλαν ερωτήσεις για την πόλη, για τα ποδήλατα, για τα πάρκα, το πράσινο και άλλα θέματα. με την οπτική ενός παιδιού που αγαπά και βλέπει τα Τρίκαλα ως το μεγάλο του σχολείο.
Ακουσαν την αντιδήμαρχο να αναφέρεται συνολικότερα στα θέματα των δομών εκπαίδευσης, ενώ ακολούθως ξεναγήθηκαν στο γραφείο του απουσιάζοντος Δημάρχου Τρικκαίων. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων, το «Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού Κλιάφα» και το Φρούριο.

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή