"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.8 C
Trikala

Τα Τρίκαλα της χαράς, τα Τρίκαλα του Μύλου των Ξωτικών έχουνε βουλιάξει στα λασπόνερα μαζί με τις ελπίδες των ανθρώπων τους.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έρχεται χειμώνας…
Σπίτια, επιχειρήσεις, ζωές ολόκληρες είναι είτε πνιγμένες, είτε καμμένες σε όλη τη χώρα.
Έρχεται χειμώνας…
Τα Τρίκαλα της χαράς, τα Τρίκαλα του Μύλου των Ξωτικών έχουνε βουλιάξει στα λασπόνερα μαζί με τις ελπίδες των ανθρώπων τους.
Έρχεται χειμώνας και η ελπίδα πεθαίνει όταν ακούς ότι ούτε οι πυροπληκτοι αποζημιώθηκαν ακόμα… Και κοιτάς άλλη μία το λογαριασμό και βλέπεις πως ούτε οι προκαταβολές που έταζαν μπήκαν…
Έρχεται χειμώνας και επιτέλους οι υπεύθυνοι, οι έχοντες επιρροή και κάθε είδους εξουσία, οφείλουν να δράσουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ χθες!
Έρχεται χειμώνας…
Κι απ’ότι φαίνεται… Αν δεν φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας, δεν θα το κάνει κανείς άλλος.
Θέλετε τα Τρίκαλα να ανθίσουν;
Ή θα τα αφήσετε για πολύ καιρό ακόμη στον πάγο;
Iωάννα Καρρά

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ενημερωτικές και αποκαλυπτικές οι αεροφωτογραφίες, δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς. Μία βόλτα όμως με τα πόδια ή το ποδήλατο, στα δεξιά του δέλτα Λαρίσης, αναδεικνύει και ένα άλλο πρόβλημα. Τα πέριξ χωράφια του εκεί σούπερ-μάρκετ, είναι ημέρες τώρα πλημμυρισμένα, τα νερά στην επιφάνεια τους είναι πράσινα και η δυσοσμία ανυπόφορη. Η ζωή των εκεί κατοίκων, είναι προβληματική. Δεν γνωρίζω* πως, αλλά πρέπει να επέμβει η πολιτεία άμεσα.
    * Υπάρχουν αρκετοί σχολιαστές στην ιστοσελίδα, που εκτός από …ελαιο-οικονομολόγοι, είναι και υδρο-γεωλόγοι. Ας σπεύσουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης