Τα Τρίκαλα τιμούν ένα πανάξιο τέκνο τους !  Τον Δημήτρη Καβράκο θα τιμήσει ο Δήμος Τρικκαίων σε ειδική εκδήλωση όπου θα συμμετάσχουν σπουδαίοι λυρικοί τραγουδιστές και η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 σε μια λαμπρή τελετή αντάξια του μεγέθους του συμπολίτη μας Δημήτρη Καβράκου, θα γίνει η ονοματοδοσία της αίθουσας και η απόδοση τ Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 σε μια λαμπρή τελετή αντάξια του μεγέθους του συμπολίτη μας Δημήτρη Καβράκου, θα γίνει η ονοματοδοσία της αίθουσας και η απόδοση τ Rating: 0

Τα Τρίκαλα τιμούν ένα πανάξιο τέκνο τους !  Τον Δημήτρη Καβράκο θα τιμήσει ο Δήμος Τρικκαίων σε ειδική εκδήλωση όπου θα συμμετάσχουν σπουδαίοι λυρικοί τραγουδιστές και η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Τα Τρίκαλα τιμούν ένα πανάξιο τέκνο τους !  Τον Δημήτρη Καβράκο θα τιμήσει ο Δήμος Τρικκαίων σε ειδική εκδήλωση όπου θα συμμετάσχουν σπουδαίοι λυρικοί τραγουδιστές και η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 σε μια λαμπρή τελετή αντάξια του μεγέθους του συμπολίτη μας Δημήτρη Καβράκου, θα γίνει η ονοματοδοσία της αίθουσας και η απόδοση τιμής στην προσωπικότητα και το έργο του.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί σπουδαίο κοντσέρτο με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρα της ΕΡΤ (65 μουσικοί), όπου εκτός από το ίδιο τον Δημήτρη Καβράκο θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε παγκόσμιας εμβέλειας λυρικούς τραγουδιστές: την Μυρτώ Παπαθανασίου,  τον Δημήτρη Πλατανιά, τον Χριστόφορο Σταμπόγλη, την Τρικαλινή Μαρία Ζώη καθώς και 2 ταλαντούχους νέους, την 18χρονη επίσης Τρικαλινή Ματίνα Τσαρουχά και τον 19χρονο Αντώνη Κορδοπάτη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι κάτι μοναδικό για το χώρο και ότι  τόσο οι διεθνείς τραγουδιστές όσο και η Ορχήστρα της ΕΡΤ,  συμμετέχουν στην εκδήλωση φιλικά, προς τιμήν του Δημήτρη Καβράκου, προσαρμόζοντας το φορτωμένο πρόγραμμά τους έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν αυτή τη μέρα στην πόλη μας. 
Μια μεγάλη τιμή για έναν μεγάλο τρικαλινό, πρεσβευτή του τόπου μας, που όπως ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαθέτει αδαμάντινο χαρακτήρα, ήθος και τεράστια παγκόσμια καριέρα.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή