Τα Τρίκαλα τιμούν τη μνήμη του  Κώστα Βίρβου  Reviewed by Momizat on . Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων αποφάσισε, σε ειδική συνεδρίαση, να προχωρήσει στην απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Τρικαλινό στιχουργό Κώστα Βίρ Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων αποφάσισε, σε ειδική συνεδρίαση, να προχωρήσει στην απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Τρικαλινό στιχουργό Κώστα Βίρ Rating: 0

Τα Τρίκαλα τιμούν τη μνήμη του  Κώστα Βίρβου 

Τα Τρίκαλα τιμούν τη μνήμη του  Κώστα Βίρβου 

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων αποφάσισε, σε ειδική συνεδρίαση, να προχωρήσει στην απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Τρικαλινό στιχουργό Κώστα Βίρβο.

Σύμφωνα με την απόφαση, που υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ Μιχάλης Μπάρδας, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 θα τελεστεί μνημόσυνο στον Ιερό Ναό της Αγίας Επισκέψεως όπου θα παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια, έχει προγραμματιστεί περίπατος στο Βαρούσι, στο δρόμο που φέρει το όνομα του Κώστα Βίρβου μέχρι το Φρούριο, ανεβαίνοντας από τα σκαλιά πίσω από την Αγία Φανερωμένη. Στις δράσεις εντάσσεται και η προβολή βίντεο αφιέρωμα στη ζωή του, και ομιλίες φίλων του, καλλιτεχνών και μη.

Επίσης στο χώρο του Φρουρίου ορχήστρα θα παίξει γνωστά τραγούδια του.

Η πόλη των Τρικάλων, να σημειώσουμε, έχει ήδη τιμήσει τον μεγάλο στιχουργό με το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης το 1992, με τη μετονομασία ενός δρόμου στην παραδοσιακή συνοικία του Βαρουσίου προς τιμή του και με την απόδοση του ονόματος του συνθέτη στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή