Τα Τρίκαλα τιμούν τον Πολιούχο Άγιο Βησσαρίωνα Reviewed by Momizat on . Τον Πολιούχο τους, Άγιο Βησσαρίωνα, τιμούν τα Τρίκαλα. To απόγευμα του Σαββά του έγινε στα προπύλαια του φερώνυμου Ιερού Προσκυνηματικού Ναού της πόλεως επί της Τον Πολιούχο τους, Άγιο Βησσαρίωνα, τιμούν τα Τρίκαλα. To απόγευμα του Σαββά του έγινε στα προπύλαια του φερώνυμου Ιερού Προσκυνηματικού Ναού της πόλεως επί της Rating: 0

Τα Τρίκαλα τιμούν τον Πολιούχο Άγιο Βησσαρίωνα

Τα Τρίκαλα τιμούν τον Πολιούχο Άγιο Βησσαρίωνα

Τον Πολιούχο τους, Άγιο Βησσαρίωνα, τιμούν τα Τρίκαλα.

To απόγευμα του Σαββά του έγινε στα προπύλαια του φερώνυμου Ιερού Προσκυνηματικού Ναού της πόλεως επί της οδού Βενιζέλου η υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου από την Ι.Μ. Δουσίκου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου.  Ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του αγίου Πρεβέζης  και Συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, Λαγκαδά κ. Ιωάννου, Καρθαγένης κ. Αλεξίου και του πρώην Τρίκκης & Σταγών κ. Αλεξίου.

poliouxos 2

Αποδόθηκαν τιμές από άγημα της ΣΜΥ και ακολούθησε λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου (ο οποίος είναι και ο κτήτωρ της Ι.Μ. Δουσίκου, στα ριζά του Κόζιακα) στους δρόμους της πόλης, με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία, όπου και κηρύχτηκε ο Θείος Λόγος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή