"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν τη Μάρω Θεοδωράκη στο Μουσείο Τσιτσάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αφορμή της επίσκεψης της, το βιωματικό Σεμινάριο ” Δημιουργικό Τραγούδι και Μουσικοκινητικη” .Πρόκειται για ένα Σεμινάριο που απευθύνεται σε Μουσικούς, Εκπαιδευτικούς, Ηθοποιούς και συναφή επαγγέλματα.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 11πμ-2μμ Και Κυριακή 27 Νοεμβρίου 11πμ-1μμ Πληροφορίες:6974624300 Θα τηρηθεί σειρά (προτεραιότητας).

Λίγα λόγια για την Μάρω… Κόρη του ποιητή και Δημοσιογράφου Γιάννη Θεοδωράκη και ανηψιά του Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Σπούδασε πιάνο στο εθνικό Ωδείο, τραγούδι και Φωνητικά στο πρότυπο πειραματικό Ωδείο.

Μουσικοκινητική Αγωγή και Φωνητική Δραματουργία. Από το 1998 , έχει διδάξει υποκριτικό τραγούδι (acting and singing) στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, στο Νέο Ελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη, στη Δραματική Σχολή Μοντέρνοι Καιροί του Κώστα Νταλιάνη, στην Αθηναϊκή Σκηνή του Θόδωρου Κάλβου, στη δραματική σχολή Δήλος της Δήμητρας Χατούπη και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (Derree).

Έχει επιμεληθεί μουσικές παραστάσεις και έχει συνθέσει μουσική για την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, όπως Ποιος την ζωή μου, Aχαρνείς Αριστοφάνη, Σφήκες Αριστοφάνη Ο Θείος Βάνιας, The Rocky Horror Show, Βασικά με λεν Θανάση, Πορνογραφία Μάνου Χατζιδάκι, Τρόμος και Αθλιότητα του Γ’ Ράιχ Μπέρτολτ Μπρεχτ, Το σκοτεινό τρυγόνι, Not Medea, The Good Soldier Sveik (Animation film), ΞΑ ΜΟΥ και πολλά άλλα. Έχει τιμηθεί με το Α’ βραβείο πρωτότυπης μουσικής για την ταινία Sappho στο Φεστιβάλ Κύπρου.

Έχει γράψει πάνω από 54 παιδικά βιβλία αποσπάσματα των οποίων υπάρχουν στα σχολικά βιβλία του Υπουργείου Παιδείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης