Τα φάρμακα και ο κομματικός-κυβερνητικός συνεταιρισμός των θεατρίνων Reviewed by Momizat on . Τα φάρμακα και ο κομματικός-κυβερνητικός συνεταιρισμός των θεατρίνων Γράφει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας ΑΤΑΚΕΣ για τους καραγκιόζηδες «πολ Τα φάρμακα και ο κομματικός-κυβερνητικός συνεταιρισμός των θεατρίνων Γράφει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας ΑΤΑΚΕΣ για τους καραγκιόζηδες «πολ Rating: 0

Τα φάρμακα και ο κομματικός-κυβερνητικός συνεταιρισμός των θεατρίνων

Τα φάρμακα και ο κομματικός-κυβερνητικός συνεταιρισμός των θεατρίνων

fasoulas

Τα φάρμακα και ο κομματικός-κυβερνητικός συνεταιρισμός των θεατρίνων

Γράφει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

ΑΤΑΚΕΣ για τους καραγκιόζηδες «πολιτικούς» της ΝΔ και του ΠαΣΟΚ, που έχουν χάσει κάθε αίσθηση ντροπής, βεβαίως και για τους μνημονιακούς βολευτές τους που κυκλοφορούν με θράσος ανάμεσά μας, πέντε κουβέντες για την υγεία και τα φάρμακα που υπόκεινται σε ληστρική επιδρομή από την κυβέρνηση των …σωτήρων ή αλλιώς των δούλων μικρών μεγεθών.

Για τα φάρμακα που ο γράφων αγόρασε σήμερα -λιγότερα φάρμακα από τον προηγούμενο  που προέκυψαν από κάποια οικονομία και αυτό γίνεται κάθε μήνα…, με το ένα 1 ευρώ για κάθε συνταγή (χρειάζεται από 4-5 το μήνα), με τα τηλεφωνικά ραντεβού του αίσχους και της ντροπής και της ξευτίλας και της απανθρωπιάς, (για κάθε γιατρό χρειάζεται δικό του τηλεφωνικό ραντεβού), με τα 5-10 ευρώ για επίσκεψη- συνταγογράφηση, για μια επίσκεψη ρουτίνας 30 ευρώ…, μια φορά το μήνα χρειάζεται ο ασθενής μια επίσκεψη…, για όλα αυτά φροντίζει ο αγιογδύτης βιβλιοπώλης, ανεγκέφαλος και αθεράπευτος από τροϊκανική αρτηριοσκλήρωση υπουργός υγείας, τον οποίο ο κύριος Σαμαράς και ο κύριος Βενιζέλος επέλεξαν για το εγκληματικό αυτό έργο στην Υγεία.

Αυτοί, της ληστρικής ανθελληνικής «κυβέρνησης» ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ οφείλουν να επανορθώσουν. ΤΩΡΑ πριν καταμαυριστούν στις εκλογές. Φύγετε, ρεεε! Τα περιθώριά τους έχουν ημερομηνία λήξης. Είναι πλέον ληγμένα έμψυχα υποπροϊόντα σε μουχλιασμένα ράφια χανιού, αποστροφικά, βλαβερά, άχρηστα και επικίνδυνα και παν απ’ όλα αντιδημοκρατικά. Η δημοκρατία γι’ αυτούς είναι χαμένο όνειρο που δεν καταδέχτηκαν μήτε να το κοιτάξουνε. Δεν έχουν, οι δύστυχοι, ακόμα συνειδητοποιήσει τα μηνύματα της κοινωνίας. Άντε να πάει να πουλήσει κανένα βιβλίο ο Γεωργιάδης που πολύ θα το σκέφτεται αν θα του ανοίξουν την πόρτα. Ποιος από τους προαναφερόμενους ανεγκέφαλους …πολιτικούς θα μας δώσει τα χρήματα πίσω που μέσω των φαρμάκων μας λήστεψαν; Φύγετε ρεεεεε! Μην προκαλείτε άλλο.

«Δε μάθατε, ω άθλιοι, πως η φωτιά δε στέκεται στη φούχτα και όλους θα σας κάψει…;»

Το φαγοπότι τέλειωσε, η ξετσιπωσιά ξεψύχησε, η κλεψιά που γίνεται και στα φάρμακα, τον άλλο μήνα οι υπογραφές των γιατρών για τις συνταγές θα έχουν αντιμνημονιακό μελάνι.

Ε.Ε. – Τρίκαλα  Μάιος 03 2014 Web : www.fasoulas.de * e-mail: vaios@fasoulas.de

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή