Τα χάλασε ο καιρός, αλλά η εκδήλωση πέτυχε Reviewed by Momizat on . Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  διοργανωσε σήμερα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων μια ενδιαφέρουσα  λαογραφική εκδήλωση με θέμα: «Παραδοσιακές Χριστουγενιάτ Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  διοργανωσε σήμερα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων μια ενδιαφέρουσα  λαογραφική εκδήλωση με θέμα: «Παραδοσιακές Χριστουγενιάτ Rating: 0

Τα χάλασε ο καιρός, αλλά η εκδήλωση πέτυχε

Τα χάλασε ο καιρός, αλλά η εκδήλωση πέτυχε

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  διοργανωσε σήμερα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων μια ενδιαφέρουσα  λαογραφική εκδήλωση με θέμα: «Παραδοσιακές Χριστουγενιάτικες Γεύσεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρά τη βροχή, στο πλαίσιο ανάδειξης της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και λαογραφίας του δωδεκαημέρου ενόψει των εορτών και περιελάμβανε παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών συνταγών των εορτών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και την  παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Οι λαογραφικοί πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής των Τρικάλων, με τις  χορευτικές ομάδες, τις παραδοσιακες  χορωδίες και κάθε είδους λαογραφικό υλικό, καθώς και οι συνεταιρισμοί τοπικών παραδοσιακών προϊόντων  που συμμετείχαν στην εκδήλωση, άφησαν για μια ακομη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας