Τα Χρυσά παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Νέες επιτυχίες σημειώθηκαν στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλιας. Στα 400μ των ανδρών, αναδείχθηκε νικ Νέες επιτυχίες σημειώθηκαν στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλιας. Στα 400μ των ανδρών, αναδείχθηκε νικ Rating: 0

Τα Χρυσά παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων

Τα Χρυσά παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων

Νέες επιτυχίες σημειώθηκαν στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλιας.

Στα 400μ των ανδρών, αναδείχθηκε νικητής ο Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων) με 48.96 και νέο ατομικό ρεκόρ. «Εκανα την κούρσα ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ημουν χαλαρός και κατάφερα στα τελευταία μέτρα να κάνω την αλλαγή που με έφερε στην πρώτη θέση. Ο καιρός που προηγήθηκε ήταν αρκετά δύσκολος, τόσο λόγο των καιρικών συνθηκών όσο και γιατί αντιμετώπισα τραυματισμό στο χέρι. Εχω πολλή όρεξη και θα συνεχίσω με στόχο τους αγώνες του ανοιχτού», είπε ο Νάκος.

Σε άριστη κατάσταση έδειξε ο Νικόλας Σκαρβέλης (ΓΣ Τρικάλων) στον προκριματικό της σφαιροβολίας. Ο έμπειρος αθλητής είχε βολή στα 20 μέτρα και 11 εκατοστά, βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε πως είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή