«Τα χωριά των Τρικάλων ψηφίζουν Αριστερά» Reviewed by Momizat on . Στα Σερβωτά, το Πετρόπορο και τη Νομή βρέθηκε την Πέμπτη ο Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Σιμορέλης τόνισε ότι οι μέρες τ Στα Σερβωτά, το Πετρόπορο και τη Νομή βρέθηκε την Πέμπτη ο Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Σιμορέλης τόνισε ότι οι μέρες τ Rating: 0

«Τα χωριά των Τρικάλων ψηφίζουν Αριστερά»

«Τα χωριά των Τρικάλων ψηφίζουν Αριστερά»

Στα Σερβωτά, το Πετρόπορο και τη Νομή βρέθηκε την Πέμπτη ο Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Σιμορέλης τόνισε ότι οι μέρες του συστήματος της συναλλαγής- παρά τις χαρές και τα πανηγύρια της στημένης εξόδου στις αγορές- είναι μετρημένες. Την ώρα που η κυβέρνηση επιχαίρει για την τεράστια “επιτυχία” δανεισμού με κόστος 4,95%  ,ο υπόλοιπος ευρωπαϊκός νότος δανείζεται με υποπολλαπλάσια επιτόκια ( η Πορτογαλία με 2,66% και η Ισπανία με την Ιταλία στο 1,80%)

Πιο νωρίς το απόγευμα οι άνθρωποι του Δρόμου Ανατροπής συναντήθηκαν με το ΔΣ των ΕΒΕ του νομού. Και οι δυο πλευρές τόνισαν ότι τα μέτρα θα οδηγήσουν σε μονοπωλιοποίηση των αγορών από συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους , θα περιθωριοποιήσουν επαγγελματίες,  και τη μεσαία τάξη, που στήριζαν διαχρονικά την οικονομία, επιφέροντας μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στην υγεία, την τσέπη, στον πολιτισμό και στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Το Σάββατο, κλιμάκιο του συνδυασμού  με τη βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Παναγιώτα Δριτσέλη, επισκέφθηκε την Κρήνη, το Διάσελο και το Γριζάνο. Η συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και το αυξημένο κόστος παραγωγής ήταν τα θέματα που εθίγησαν κυρίως από τους κατοίκους.

Την Κυριακή η περιφερειακή παράταξη της αριστεράς μαζί με τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών – δημοτική παράταξη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Καλαμπάκας- ανηφόρισαν στα ορεινά χωριά της Καλαμπάκας, Αχλαδέα, Θεοτόκος, Αγιόφυλλο,και Γαύρο .

 

Το Γραφείο Τύπου

arist1 arist2 arist3

 

Αφήστε το σχόλιο σας