Τελευταία παράσταση ψυχής σήμερα Δευτέρα Reviewed by Momizat on . Το Πειραματικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων παρουσιάζει την παράσταση Ψύχωση 4.48. Η τελευταία παράσταση του πειραματικού εργαστηρίου που τ Το Πειραματικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων παρουσιάζει την παράσταση Ψύχωση 4.48. Η τελευταία παράσταση του πειραματικού εργαστηρίου που τ Rating: 0

Τελευταία παράσταση ψυχής σήμερα Δευτέρα

Το Πειραματικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων παρουσιάζει την παράσταση Ψύχωση 4.48.

Η τελευταία παράσταση του πειραματικού εργαστηρίου που την Κυριακή 15/6 αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/6 και ώρα 10 στο κεντρικό κτίριο του Μύλου Ματσόπουλου, στον 1ο όροφο.

Το έργο χαρακτηρίζεται από τη μεταδραματική δομή του μέσα από μια ωμή και αποκαλυπτική γλώσσα. Είναι ένας μονόλογος ή ένα έργο για πολλές φωνές που αναφέρεται στην ειδική ώρα πριν την ανατολή – ένας χρόνος καταγραμμένος σαν μία στιγμή ακραίας διαύγειας, ενώ τις πρωινές ώρες στατιστικά διαπράττεται ένας μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών. Η Σάρα Κέιν μάς καλεί να αντιμετωπίσουμε την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχικής εμπειρίας σε όλο τον τρόμο και την ομορφιά. Oι πολλαπλές φωνές μιας μόνης ψυχής επιχειρούν να καταλάβουν τον εαυτό και να ερμηνεύσουν τον κόσμο μέσα από ένα σώμα σε διαρκή πολιορκία.

Συμμετέχουν: Βασιλένα Μητσιάδη, Άννα Παλαιοδήμου, Φωτεινή Σπανού, Μαρία Τάχου, Εύα Τσαρμακλιώτη
Διδασκαλία- Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κρίθαρη
Μουσική επιμέλεια: Βασιλένα Μητσιάδη, Άννα Παλαιοδήμου
Ήχος: Βασίλης Τατσιόπουλος
Φωτισμός: ΗΧΟΣΥΝΟΛΑ – Πάνος Κωνσταντίνος
Χορηγός: Το Λαδοφάναρο
είσοδος: 5€

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή