Τελικά “είναι το σχέδιο σας ηλίθιοι”! Reviewed by Momizat on . Θανάσης Ευαγγελόπουλος :  Διαβάζω.... Ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στην ομιλία του στο επενδυτικό συνέδριο της Νέας Υόρκης. "... η εμπιστοσύνη σ Θανάσης Ευαγγελόπουλος :  Διαβάζω.... Ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στην ομιλία του στο επενδυτικό συνέδριο της Νέας Υόρκης. "... η εμπιστοσύνη σ Rating: 0

Τελικά “είναι το σχέδιο σας ηλίθιοι”!

Τελικά “είναι το σχέδιο σας ηλίθιοι”!

Θανάσης Ευαγγελόπουλος : 
Διαβάζω….
Ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στην ομιλία του στο επενδυτικό συνέδριο της Νέας Υόρκης. “… η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία επλήγη βάναυσα, τόσο επειδή η κρίση βρήκε την οικονομία να στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια όσο και επειδή οι πολιτικές λιτότητας που ασκήθηκαν αποσκοπούσαν κυρίως στην δημοσιονομική εξισορρόπηση και ελάχιστα στην μεταρρυθμιστική ανάπτυξη της οικονομίας και κοινωνίας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αναγκαία εξυγίανση να υποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό μία αχρείαστη καταστροφή επιχειρήσεων, ανθρώπων και ιδεών, και συνακόλουθα της εμπιστοσύνης, που είναι το δομικό υλικό πάνω στο οποίο χτίζονται κοινωνικές συναινέσεις, πολιτικές συμπράξεις και εθνικές επιτυχίες…”.


Απευθύνομαι προς: Σόιμπλε, ΔΝΤ, προς τους νάνους ηγέτες της Ευρώπης και τα έντός και εκτός παπαγαλάκια τους.
<<Είναι το σχέδιο σας ηλίθιοι….>>.

Σχόλια (2)

 • Μπολεκ & Λολεκ

  Στον αστερισμό του Κώστα Πατέρα κινείται και ο κύριος Θανάσης…
  Η μη αξιοποίηση από την κυβέρνηση έφερε πολλές φιλοσοφίες, αλήθειες και διαπιστώσεις…
  Ας πρόσεχαν…
  Δεν ήταν μικρά παιδάκια…τουλάχιστον ηλικιακά.

  Απάντηση
 • ο Τρικαλινος

  Tο σχέδιο τους το έχουν καταλάβει και νιώσει στο πετσί τους όλοι οι Έλληνες !! το δικό μας σχέδιο και όραμα που είναι ;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή