Τελικό … «face control» για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ακέφαλη παραμένει εδώ και τέσσερις μήνες η συντριπτική πλειονότητα των νοσοκομείων του ΕΣΥ, καθώς στα μέσα Δεκεμβρίου το υπουργείο απομάκρυνε μαζικά τους διοικη Ακέφαλη παραμένει εδώ και τέσσερις μήνες η συντριπτική πλειονότητα των νοσοκομείων του ΕΣΥ, καθώς στα μέσα Δεκεμβρίου το υπουργείο απομάκρυνε μαζικά τους διοικη Rating: 0

Τελικό … «face control» για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου τρικάλων

Τελικό … «face control» για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου τρικάλων

Ακέφαλη παραμένει εδώ και τέσσερις μήνες η συντριπτική πλειονότητα των νοσοκομείων του ΕΣΥ, καθώς στα μέσα Δεκεμβρίου το υπουργείο απομάκρυνε μαζικά τους διοικητές προτού βρει τους αντικαταστάτες τους.

perifanos spiros
Η παρουσία πάντως αυτό το διάστημα του γιατρού Σπύρου Περήφανου ο οποίος προσωρινά εκτελεί χρέη διοικητή αξίζει κάθε επαίνου και μακάρι ο αντικαταστάτης του να ακολουθήσει τα βήματα του . 

Η επιλογή των κατάλληλων δεν είναι μία εύκολη υπόθεση για τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης , αφού με βάση την αρχική αξιολόγηση φαίνεται ότι υπάρχει ένα μικρός αριθμός καλών βιογραφικών, ένα μεγάλος αριθμός αδύναμων βιογραφικών και στη μέση το… κενό.

Στα Τρίκαλα τα προγνωστικά για τον νέο διοικητή “δίνουν και παίρνουν” και οι πληροφορίες θέλουν τον Θανάση Ευαγγελόπουλο  , τον Δημήτρη Παρθένη  και  τον Κώστα Πατέρα  να    βρίσκονται πολύ κοντά , στο να κόψει ο ένας από τους τρεις , πρώτος το νήμα για την  θέση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων. 

Ο τελικός λόγος ανήκει στην ηγεσία του υπουργείου υγείας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή