Τεράστια ποσότητα αυτοσχέδιου αλκοόλ βρέθηκε στις φυλακές Κομοτηνής Reviewed by Momizat on . Οι αιφνιδιαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Πέμπτη στους χώρους κράτησης του σωφρονιστικού καταστήματος Κομοτηνής χάλασαν τα σχέδια των κρατουμένων, π Οι αιφνιδιαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Πέμπτη στους χώρους κράτησης του σωφρονιστικού καταστήματος Κομοτηνής χάλασαν τα σχέδια των κρατουμένων, π Rating: 0

Τεράστια ποσότητα αυτοσχέδιου αλκοόλ βρέθηκε στις φυλακές Κομοτηνής

Τεράστια ποσότητα αυτοσχέδιου αλκοόλ βρέθηκε στις φυλακές Κομοτηνής

Οι αιφνιδιαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Πέμπτη στους χώρους κράτησης του σωφρονιστικού καταστήματος Κομοτηνής χάλασαν τα σχέδια των κρατουμένων, που ετοίμαζαν πασχαλινό γλέντι με αλκοόλ δικής τους παραγωγής!

Σε τέσσερις θαλάμους κρατουμένων, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν εννέα κουβάδες με υλικό συνολικού βάρους 110,5 κιλών που βρισκόταν σε κατάσταση ζύμωσης για την παραγωγή αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια με 1,8 λίτρο έτοιμου αλκοολούχου ποτού!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος των κρατουμένων που διαμένουν στους τέσσερις θαλάμους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη παρασκευή αλκοόλ σε χώρο κράτησης, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Παράλληλα, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας των φυλακών που διέταξε πειθαρχικό έλεγχο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Τελικά, αυτό το κράτος λειτουργεί, μην το κατηγορούμε άδικα. Χαλάλι οι φόροι μας.
    Υ.Γ. Το 0,5 στα 110 κιλά, σηματοδοτεί πολλά. Δώστε βάση. Βέβαια, τα υγρά τα μετράμε σε λίτρα, αλλά δεν βαριέσαι…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή