Τεράστιες καταστροφές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Τεράστιες καταστροφές αφήνει στο πέρασμά της η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει ολόκληρο τον Δήμο Καλαμπάκας. Πλημύρες, κατολισθήσεις, υπερχειλίσεις ρεμάτων, Τεράστιες καταστροφές αφήνει στο πέρασμά της η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει ολόκληρο τον Δήμο Καλαμπάκας. Πλημύρες, κατολισθήσεις, υπερχειλίσεις ρεμάτων, Rating: 0

Τεράστιες καταστροφές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Καλαμπάκας

Τεράστιες καταστροφές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Καλαμπάκας

Τεράστιες καταστροφές αφήνει στο πέρασμά της η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει ολόκληρο τον Δήμο Καλαμπάκας. Πλημύρες, κατολισθήσεις, υπερχειλίσεις ρεμάτων, υποχωρήσεις δρόμων, καταπτώσεις δέντρων συνθέτουν το παζλ της εικόνας που αποτυπώνει η μανία της φύσης!

Το μόνο που απομένει είναι να ευχόμαστε να μην υπάρξουν θύματα μέχρι να αφήσει την περιοχή μας και τη χώρα μας το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών. Από τα ορεινά μέχρι τα πεδινά οι σφοδρές νεροποντές προκαλούν ανυπολόγιστες ζημιές.

Σε μία μεγάλη λίμνη έχει μετατραπεί και μία τεράστια έκταση στην περιοχή και το χωριό της Διάβας.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεροποντη νυχτα

Η κυκλοφορία από την επαρχιακή οδό Σαρακίνας – Διάβας έχει κλείσει και τα νερά έχουν καλύψει πολλά σημεία και σε άλλες περιοχές της Διάβας, ιδίως αυτές που διασχίζονται από ρέματα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο τον νομό μας πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως παραποταμίως και κοντά σε δέντρα.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή