Τεράστιος Συμβολισμός: Ο νέος Πρωθυπουργός κατέθεσε κόκκινα τριαντάφυλλα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής Reviewed by Momizat on . Στις 4 η ώρα το απόγευμα ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Σε μια Στις 4 η ώρα το απόγευμα ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Σε μια Rating: 0

Τεράστιος Συμβολισμός: Ο νέος Πρωθυπουργός κατέθεσε κόκκινα τριαντάφυλλα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Τεράστιος Συμβολισμός: Ο νέος Πρωθυπουργός κατέθεσε κόκκινα τριαντάφυλλα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Στις 4 η ώρα το απόγευμα ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

tsipras-kaisariani1Σε μια κίνηση με τεράστια σημασία, κατέθεσε 4 κόκκινα τριαντάφυλλα στο μνημείο για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές από τους Γερμανούς κατακτητές, την Πρωτομαγιά του 1944.

Αγκαλιάζοντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και εν μέσω συνθημάτων όπως “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ο δρόμος των λαών”, ο Αλ. Τσίπρας, αποχώρησε από την Καισαριανή χωρίς δηλώσεις.

tsipras-kaisariani2
Η κίνηση αυτή συσπείρωσε και έδειξε ότι, ουσιαστικά, η Αριστερά μπορεί να αποκτήσει και πολιτικό πλεονέκτημα. Αρκεί να μη φανεί κατώτερη των περιστάσεων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή