ΤΕΡΨΙΣ χορού με πάρτι στην Ασκληπιού Reviewed by Momizat on . Ένα πάρτι χορού, με ανοιχτό μάθημα σε τέσσερα στυλ χορού, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην αρχή της Ασκληπιού η ακαδημία χορού ΤΕΡΨΙΣ. Zumba, oriental, sal Ένα πάρτι χορού, με ανοιχτό μάθημα σε τέσσερα στυλ χορού, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην αρχή της Ασκληπιού η ακαδημία χορού ΤΕΡΨΙΣ. Zumba, oriental, sal Rating: 0

ΤΕΡΨΙΣ χορού με πάρτι στην Ασκληπιού

ΤΕΡΨΙΣ χορού με πάρτι στην Ασκληπιού

Ένα πάρτι χορού, με ανοιχτό μάθημα σε τέσσερα στυλ χορού, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην αρχή της Ασκληπιού η ακαδημία χορού ΤΕΡΨΙΣ. Zumba, oriental, salsa και λάτιν χοροί κυριάρχησαν σε μια υπαίθρια γιορτή που οι τρικαλινοί απόλαυσαν και πολλοί μετείχαν, μαθαίνοντας τα βήματα και χορεύοντας επί… ώρες, μαζί με τις αγωνιστικές ομάδες Hip-Hop και All Ladies, ενώ Special guest εμφάνιση έκανε ο BboyDori (BreakDance).

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε stand για πληροφορίες και για όλους τους ενδιαφερόμενους η εγγραφή ήταν δωρεάν.

Από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου αρχίζουν και επισήμως τα μαθήματα στην Τέρψις σε όλα τα είδη χορού και για όλες τις ηλικίες. Παράλληλα συνεχίζονται και οι εγγραφές.. Για τη νέα σχολική χρονιά η ανανεωμένη ομάδα χοροδιδασκάλων ετοιμάζει καινούριες χορευτικές εκπλήξεις ενώ συνεχίζουν να ισχύουν  καλύτερες τιμές και πολλά πακέτα προσφορών για όλους!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή