Τεχνογνωσία από το Λονδρέζικο “Εργοστάσιο Σοκολάτας” στο τρικαλινό “Μουσικό Χωριό” Reviewed by Momizat on . Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην ετήσια ανοικτή εκδήλωση του “Chocolate Factory” (open studios), που πραγματοποιείται στα μέσα Νοεμβρίου, παρευρέθηκαν εκπρόσωπ Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην ετήσια ανοικτή εκδήλωση του “Chocolate Factory” (open studios), που πραγματοποιείται στα μέσα Νοεμβρίου, παρευρέθηκαν εκπρόσωπ Rating: 0

Τεχνογνωσία από το Λονδρέζικο “Εργοστάσιο Σοκολάτας” στο τρικαλινό “Μουσικό Χωριό”

Τεχνογνωσία από το Λονδρέζικο “Εργοστάσιο Σοκολάτας” στο τρικαλινό “Μουσικό Χωριό”

Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην ετήσια ανοικτή εκδήλωση του “Chocolate Factory” (open studios), που πραγματοποιείται στα μέσα Νοεμβρίου, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης και Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού», η οποία συντονίζεται από το e-Trikala, στο πλαίσιο της Διακρατικής Δικτύωσης του έργου «ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ».

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, η Θερμοκοιτίδα άνοιξε τις πύλες της στο κοινό με όλους τους υποστηριζόμενους να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων, του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ και του συντονιστή εταίρου e-Trikala.

Η εν λόγω διακρατική συνεργασία είχε ως στόχο την εξοικείωση εκπροσώπων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης και Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού» με καινοτόμες θερμοκοιτίδες υποστήριξης επιχειρήσεων του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα, και πιο συγκεκριμένα με την θερμοκοιτίδα ChocolateFactory που διαχειρίζεται η ομάδα CollageArt.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και σε συνεργασία με εκπροσώπους της CollageArts αναλύθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο επιχειρηματικότητας και οι παράγοντες επιτυχίας του, προκειμένου να μεταφερθούν στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και στη φιλοσοφία των δράσεων της Πράξης «ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ». Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του “Chocolate Factory” και συμμετείχαν σε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Θερμοκοιτίδας για μεταφορά τεχνογνωσίας.

ΣΗΜ. trikkipress.gr: Για το chocolate factory δείτε εδώ

* Οι φωτό ανοίγουν με δεξί κλικ σε νέα καρτέλα


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή