Τζάμπα οι υποσχέσεις: Απέλυσαν 4 καθαρίστριες του Νοσοκομείου Reviewed by Momizat on . Παρελθόν αποτελεί για τέσσερις καθαρίστριες του νοσοκομείου Τρικάλων η δουλειά τους αφού οι προσπάθειες εκ μέρους των ιθυνόντων  να επαναπροσληφθούν μέχρι σήμερ Παρελθόν αποτελεί για τέσσερις καθαρίστριες του νοσοκομείου Τρικάλων η δουλειά τους αφού οι προσπάθειες εκ μέρους των ιθυνόντων  να επαναπροσληφθούν μέχρι σήμερ Rating: 0

Τζάμπα οι υποσχέσεις: Απέλυσαν 4 καθαρίστριες του Νοσοκομείου

Τζάμπα οι υποσχέσεις: Απέλυσαν 4 καθαρίστριες του Νοσοκομείου

Παρελθόν αποτελεί για τέσσερις καθαρίστριες του νοσοκομείου Τρικάλων η δουλειά τους αφού οι προσπάθειες εκ μέρους των ιθυνόντων  να επαναπροσληφθούν μέχρι σήμερα απέβησαν άκαρπες.

Οι απολύσεις τους σημειώθηκαν την περίοδο των κινητοποιήσεων  των  προηγουμένων ημερών  διότι   “δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις”.

Παρά το γεγονός ότι ο διοικητής του ΥΠΕ Λάζαρος Μακρής με δηλώσεις του στα ΜΜΕ είχε πει ότι θα παρέμβει για την επαναπρόσληψη τους, παρά το γεγονός ότι στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Γιώργου Σουφλιά και Ντίνου Μπάρδα αντίστοιχα , μέχρι σήμερα δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα οι προσπάθειες τους.

Ίδωμεν … μάλλον θα πρέπει να επανέλθουν οι επικεφαλής της Υγείας στον Νομό μας εκτός και αν είναι στη φύση τους να προσπαθούν να βλέπουν σε κάθε κατάσταση την καλή της πλευρά , μερικές φορές και εκεί που δεν υπάρχει.

katharistries_nosokomeio2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή