Τζάμπα ο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Reviewed by Momizat on . Τι κι αν έγιναν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάθμευσης μπροστά από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας και στη δεξιά πλευρά της 25ης Μαρτίου; Τι κι αν έγιναν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάθμευσης μπροστά από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας και στη δεξιά πλευρά της 25ης Μαρτίου; Rating: 0

Τζάμπα ο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τζάμπα ο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τι κι αν έγιναν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάθμευσης μπροστά από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας και στη δεξιά πλευρά της 25ης Μαρτίου;
Το λεωφορείο χωρίς οδηγό δεν ήρθε ποτέ στα Τρίκαλα, για να δοκιμάσει να κυκλοφορήσει στην πόλη, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ένταξής της στο πρόγραμμα CityMobile2.

Παρότι είχε ληφθεί και σχετική απόφαση από την ΕΠΟΙΖΩ, παρότι είχαν γίνει οι προετοιμασίες και η e-trikala ανέμενε την έλευση του λεωφορείου, μείναμε με τις κορδέλες απαγόρευσης στάθμευσης.

Πάντως, οι εκπρόσωποι του προγράμματος θα βρεθούν σε λίγη ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσουν, εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ενταχθεί ο Δήμος στο πρόγραμμα.

Απορίας άξιο είναι, με ποια κριτήρια θα επιλεγούν τα Τρίκαλα, καθώς, κάποιες πληροφορίες λένε ότι το λεωφορείο θα έρθει στην πόλη την άνοιξη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή