Την άλλη βδομάδα επισήμως η υποψηφιότητα από τον Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Ετοιμος είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου να ανακατέψει την τράπουλα και να ανακοινώσει επισήμως την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας  το Ετοιμος είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου να ανακατέψει την τράπουλα και να ανακοινώσει επισήμως την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας  το Rating: 0

Την άλλη βδομάδα επισήμως η υποψηφιότητα από τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Την άλλη βδομάδα επισήμως η υποψηφιότητα από τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Ετοιμος είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου να ανακατέψει την τράπουλα και να ανακοινώσει επισήμως την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας  τον Δήμο Τρικκαίων. Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και προς το παρόν επιλύονται διάφορα τεχνικά ζητήματα, καθώς η τεχνολογία θα παίξει τον ρόλο της στη διάρκεια της παρουσίασης.
Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά δήλωη υποψηφιάτητας για τον Δήμο Τρικκαίων, μετά από αυτή του Δημ. Παπαθανασίου με την παράταξη “Φυσάει Κόντρα”. Στην περίπτωση αυτή, όμως, θα πρέπει και ο ίδιος ο τρικαλινός δικηγόρος να αναμένει, εάν μέχρι τις 19 Ιανουαρίου εμφανιστεί ή όχι έτερος διεκδικητικής του “εσωτερικού χρίσματος” από την παράταξη.
Για τον Δημήτρη Παπαστεργίου όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εχει ήδη κάνει τις επαφές του με αυτό που ονομάζεται “ευρύς κύκλος ανθρώπων”, οι οποίοι ήδη ετοιμάζουν και συζητούν επί τη βάσει αρχών και προγραμματικών θέσεων. Φυσικά, συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τρικαλινούς και με κατοίκους των χωριών του Δήμου, για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.
Κατά την ανακοίνωση της κατάθεσης υποψηφιότητας, θα ανακινωθεί το όνομα του συνδυασμού, καθώς και οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές, οι οποίες, φυσικά, θα εμπλουτιστούν και συγκεκριμενοποιηθούν στην πορεία.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή