Την άλλη βδομάδα τα λάπτοπ Reviewed by Momizat on . Την άλλη εβδομάδα το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) θα εκδώσει την προκήρυξη για το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» με το οποίο χορηγείται σε 289.000 δικ Την άλλη εβδομάδα το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) θα εκδώσει την προκήρυξη για το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» με το οποίο χορηγείται σε 289.000 δικ Rating: 0

Την άλλη βδομάδα τα λάπτοπ

Την άλλη βδομάδα τα λάπτοπ

Την άλλη εβδομάδα το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) θα εκδώσει την προκήρυξη για το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» με το οποίο χορηγείται σε 289.000 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα, δωρεάν λάπτοτ ή τάμπλετ αλλά και σύνδεση στο ιντερνετ για ένα χρόνο.
Η ηλεκτρονική αίτηση που θα κάνουν οι δικαιούχοι θα γίνεται στην ειδική ιστοσελίδα του προγράμματος στο e-inclusion.gr, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί αλλά θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.
Οι δικαιούχοι (και από την περιφέρεια Θεσσαλίας) που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα μπαίνουν στο e-inclusion.gr με τους κωδικούς του Taxisnet, θα επιλέγουν το πακέτο με τον εξοπλισμό αλλά και την παροχή Internet που επιθυμούν και θα προμηθεύονται το κουπόνι συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.
Μέσω αυτού θα προχωρούν στις αγορές που επιθυμούν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή