Την άνοδο γιορτάζουν σήμερα οι Δαναοί Reviewed by Momizat on . Tην άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ  θα πανηγυρίσουν σήμερα Σάββατο 29  Μαρτίου 2014 στις 5.00μμ στο κλειστό της Μπάρας οι Δαναοί. Το παιχνίδι με τον Κρόνο πο Tην άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ  θα πανηγυρίσουν σήμερα Σάββατο 29  Μαρτίου 2014 στις 5.00μμ στο κλειστό της Μπάρας οι Δαναοί. Το παιχνίδι με τον Κρόνο πο Rating: 0

Την άνοδο γιορτάζουν σήμερα οι Δαναοί

Την άνοδο γιορτάζουν σήμερα οι Δαναοί

Tην άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ  θα πανηγυρίσουν σήμερα Σάββατο 29  Μαρτίου 2014 στις 5.00μμ στο κλειστό της Μπάρας οι Δαναοί. Το παιχνίδι με τον Κρόνο που κλείνει την αυλαία του πρωταθλήματος για τον Β’ Όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γιορτάσουν οι παίκτες, οι φίλοι, η διοίκηση της ομάδας αυτό τον μικρό άθλο της κατάκτησης της ανόδου μέσα από την πρωτιά στον Β΄’Ομιλο της Α2 Κατηγορίας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από το ματς με τον Κρόνο, τη βράβευση της ομάδας με το Κύπελλο του πρωταθλητή του Ομίλου και μουσικά happenings από τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων και το τμήμα του Zumba Dance και τέλος θα δοθούν τα αναμνηστικά μπλουζάκια του πρωταθλητή, στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί αμέσως ο τελικός του πρωταθλητή της Α2 Κατηγορίας ΕΣΚΑΘ που θα γίνει κόντρα στην ομάδα του Αμπελώνα που πρώτευσε με την σειρά της στον Α΄Όμιλο της Κατηγορίας. Σε εκείνο το ματς θα γίνει και η στέψη του πρωταθλητή. Ωστόσο η αυριανή μικρή γιορτή θα είναι μια μικρή ανταμοιβή για τον κόπο της χρονιάς έως τώρα και την κατάκτηση της ανόδου από την πρώτη μόλις χρονιά της δημιουργίας της ομάδας.
Η διοίκηση και οι παίκτες καλούν τους Τρικαλινούς φίλους της ομάδας να δώσουν για άλλη μία φορά το παρόν σε αυτή τη στιγμή χαράς για τον σύλλογο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή