"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Την αλήθεια μάγκες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν βγαίνει κάποιος στην Ασκληπιού και σταματάει όλος ο κόσμος να σε χαιρετήσει , ε , αυτό κάτι σημαίνει. Νίκος Λέγκας σήμερα το πρωί στην Ασκληπιού . Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή να υπενθυμίσουμε ότι παραιτήθηκε  από το βουλευτικό αξίωμα, τον Φεβρουάριο του 2012 εκφράζοντας έτσι τη ριζική διαφωνία του με το πακέτο των επερχόμενων σκληρών μέτρων και την ψήφιση του Μνημονίου. Τον συνοδεύουν  η εντιμότητα , το ήθος που πολιτεύτηκε και η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον κόσμο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σιγά μην τον ήθελαν οι άλλοι για συνυποψήφιο!!!
      Να τους πάρει την …υπουργική καρέκλα μέσα από το στόμα;

  1. Ιδού η αλήθεια μάγκες
    Ο κος Νίκος Λέγκας υφυπουργός οικονομικών και αυτός της Νεοδεξιάς κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή 2004-2009, η οποία έβαλε το θεμέλιο λίθο της αναξιοπιστίας της χώρας μας στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
    Ας δούμε τι ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της επιτροπής, η οποία έγινε για πρώτη φορά για χώρα μέλος, στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθώς αναφέρει με δεδομένα το Βήμα στις 11 Οκτωβρίου του 2006. «Είστε αναξιόπιστοι» και παραθέτει τις επίσημες επιστολές του τότε υπουργού Αλογοσκούφη και του αντίστοιχου επιτρόπου Αλμούνια, οι οποίες πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Αυτό έγινε με τις συχνές αλλαγές των μακροοικονομικών μεγεθών στα οποία συμπεριλαμβάνετε και το έλλειμμα. Οι αλλαγές αυτές έγιναν για να κατηγορηθούν, όπως πάντα, οι προηγούμενοι.
    Οι πρακτικές αυτές, σε συνδυασμό με τον αλόγιστο δανεισμό και την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού, μας οδήγησαν στη χρεωκοπία.
    Έτσι πριν από τα χαιρετίσματα και τα χαμόγελα, ας πρυτανεύσει λίγο ή σύνεση και γιατί όχι η ντροπή, από την πλευρά των πολιτικών της περιόδου εκείνης, αλλά και από την πλευρά των πολιτών, που έχουν χάσει τη μνήμη τους, ας πρυτανεύσει η λογική η οποία βροντοφωνάζει ότι αυτοί που μας κατέστρεψαν δεν μπορούν να μας σώσουν και ας πράξουν ανάλογα.
    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης