Την απαξίωση του βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ υπενθυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Να στηριχθεί με όλα τα μέσα ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ Τρικάλων   Επίσκεψη στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ Τρικάλων πραγματοποίησε κλιμάκιο  της Νο Να στηριχθεί με όλα τα μέσα ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ Τρικάλων   Επίσκεψη στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ Τρικάλων πραγματοποίησε κλιμάκιο  της Νο Rating: 0

Την απαξίωση του βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ υπενθυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την απαξίωση του βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ υπενθυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Να στηριχθεί με όλα τα μέσα ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ Τρικάλων

 

syrizaΕπίσκεψη στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ Τρικάλων πραγματοποίησε κλιμάκιο  της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπικουρούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη. Το κλιμάκιο συναντήθηκε με το προσωπικό του σταθμού και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός συρρικνώνεται συνεχώς. Ήδη έχουν μειωθεί οι θέσεις φιλοξενίας κατά 22, τα κενά από τις αποχωρήσεις προσωπικού δεν αναπληρώνονται, οι δύο τραπεζοκόμοι που εξυπηρετούσαν τη σίτιση των παιδιών έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ την ίδια στιγμή πιθανολογούνται και άλλες απολύσεις προσωπικού, με το επόμενο κύμα διαθεσιμότητας που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Παρόλο που ο βρεφονηπιακός σταθμός αποτελούσε πρότυπο λειτουργίας, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υποδομές για την δωρεάν φιλοξενία δεκάδων παιδιών, το Υπουργείο Εργασίας τον θεωρεί «άχθος» από το οποίο προσπαθεί να απαλλαγεί.

Σε όλη την χώρα εξάλλου, η προσχολική αγωγή δέχεται την άγρια επίθεση των πολιτικών λιτότητας που επιβάλλονται, με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδάκια να έχουν μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα ίδια και τις οικογένειές τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το έργο του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ Τρικάλων, καθώς και την μνημειώδη προσπάθεια των εργαζομένων του για υπηρεσίες ποιότητας στις τρικαλινές οικογένειες και στα δεκάδες παιδάκια που φιλοξενεί. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει τροπολογία για την επανασύσταση του ΟΕΚ και την διασφάλιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούσαν εντός του Οργανισμού.

Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή