"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου Τρικκαίων ζητάει ο Στέφανος Πιάζας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα μια πόλη που βρίσκεται στην 10η θέση των πιο ιστορικών πόλεων της Ευρώπης. Είμαι παντρεμένος με την Λίλια Μανθελα και έχω δύο γιους τον Νίκο και Παναγιώτη.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των καυσίμων και διατηρώ και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ μαζί για 37 χρόνια στο 100% φορολογούμενος. Αγωνίστηκα με μεγάλη επιτυχία στον ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων χωρίς να έχω δεχθεί ποτέ την κόκκινη κάρτα.

Εδώ και 10 χρόνια σαν πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ έχω καταφέρει με διάφορες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό να φέρω την πόλη των Τρικάλων πιο κοντά με όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ή ενασχόληση μου με τά κοινά με τόν συνδυασμό τόπος για να ζούμε με υποψήφιο δήμαρχο τόν Γιώργο Ηλιάδη πέρα από τόν χώρο του αθλητισμού όπου μεγάλωσα θά ήθελα να δω τα Τρίκαλα πιο φιλικά προς τους πολίτες της και επισκέπτες αξιοποιώντας τά 3 ποτάμια με περισσότερο πράσινο καθαρή πόλη με πάρκινγκ πολλούς ποδηλατοδρομους και μέριμνα για πλήρη προσβασιμότητα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης