"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.5 C
Trikala

Την επανεκκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Καλαμπάκα ζητά ο Δήμος Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιστολή με την οποία ζητεί την επανεκκίνηση της απευθείας γραμμής Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα των τρένων απέστειλε χθες  ο δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος.

Η επιστολή απευθύνεται προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον υπουργό Τουρισμού, τη HELLENIC TRAIN, τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ενώ κοινοποιείται στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και στους υπόλοιπους βουλευτές Τρικάλων.

Η επιστολή

Αξιότιμες κυρίες και Αξιότιμοι κύριοι,

Στη δίνη του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με πολλές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και την καλλιέργεια κλίματος έλλειψης εμπιστοσύνης προς τον ελληνικό σιδηρόδρομο, σας αποστέλλουμε την εν λόγω επιστολή επισημαίνοντας τα κάτωθι :

Γνωρίζοντας ότι ο σιδηρόδρομος, ως μέσο μαζικής μεταφοράς, αποτελεί ένα κύριο και δημοφιλές μέσο, αιτούμαστε την άμεση επανεκκίνηση κυρίως της απευθείας γραμμής ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ, καθώς πρόκειται για μια γραμμή η οποία εξυπηρετεί καθημερινά ένα μεγάλο ποσοστό της κινητικότητας του τουρισμού από και προς το Δήμο Μετεώρων ενόψει της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και της εορτής του Πάσχα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η άμεση αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων και ελλείψεων υπάρχουν με ανάλογη έγκριση και πιστοποίηση των υπευθύνων μηχανολόγων – μηχανικών όπως προβλέπεται, ώστε να γνωρίζει το επιβατικό κοινό ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που διαμορφώνουν ένα ασφαλές ταξίδι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης