Την ευλογία του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων, κ. Σεραφείμ έλαβε ο Μιχάλης Ταμήλος. Reviewed by Momizat on . Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Μιχάλης Ταμήλος, λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστρο Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Μιχάλης Ταμήλος, λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστρο Rating: 0

Την ευλογία του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων, κ. Σεραφείμ έλαβε ο Μιχάλης Ταμήλος.

00000000000000000000000
Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Μιχάλης Ταμήλος, λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική μάχη της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.
Ο κ. Ταμήλος επισκέφθηκε στο Επισκοπείο της Καλαμπάκας τον Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων, κ. Σεραφείμ και ο τελευταίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του, ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του εξέφρασε την αγωνία και τον προβληματισμό του, για τα διαφαινόμενα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπουν τον διαχωρισμό του Κράτους και Εκκλησίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή