Την Κυριακή η απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Τρικάλων απευθύνει θερμό προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους ,καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Τρικάλων απευθύνει θερμό προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους ,καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Rating: 0

Την Κυριακή η απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά στα Τρίκαλα

Την Κυριακή η απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά στα Τρίκαλα

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Τρικάλων απευθύνει θερμό προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους ,καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 8η ΜΑΪΟΥ στις 10 το Πρωί κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων, εντάσσοντας  στη συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

 

Η συγκεκριμένη Κυριακή, μαζί με άλλες επτά,  έχουν οριστεί με μνημονιακούς νόμους ως εργάσιμες για το χώρο του εμπορίου, μέτρο που μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους, αφού αφενός μεν οδηγεί στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και αφετέρου λειτουργεί αποκλειστικά προς όφελος των πολυεθνικών, οδηγώντας σε λουκέτο τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και τη μετάθεση τηςΕργατικής Πρωτομαγιάς, λέγοντας ότι για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία αλλά ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα.

 

Είναι η μέρα που συμβολίζει και θυμίζει στις επόμενες γενιές μετά από 130 χρόνια  τι κερδήθηκε το 1886 στο Σικάγο για να πειστούμε εμείς και να διατρανώσουμε τις μεγάλες αλήθειες, ότι τίποτε δεν κατακτείται χωρίς θυσίες, αλλά και ότι κανένας αγώνας, καμία θυσία δεν πάει χαμένη.

 

Η απεργία στις 8 Μαΐου, είναι ανεξάρτητη από την 48ωρη Γενική Απεργία που έχει αποφασίσει η Συνομοσπονδία και η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν κατατεθεί στη Βουλή το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και υπάρξει χρονοδιάγραμμα διαδικασίας και ψήφισης.

 

    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλοι μαζί να δώσουμε το «παρών».

 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

 

 

                   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες πάρτε μέροςΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΜΑΖΙΚΑ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 8η ΜΑΗ 2015 και ώρα10 π.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

 

                             ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

         ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ

                                ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ  

 

                            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Κυριακή 8-5-2016 :

                                  ώρα 10:00 το πρωί: Συγκέντρωση στο Εργατ.Κέντρο

                                   ώρα 10:30 το πρωί: Ομιλία

                                  ώρα 11:00 το πρωί: Πορεία-Κατάθεση Στεφάνων

                                  στην Πλατεία Εργάτη.

 

Παρακαλούμε  να  μας  ενημερώσετε  έγκαιρα στο τηλέφωνο     24310-28844  για  την  κατάθεση  στεφάνων.

 

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                             Για τη Προσωρινή Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τ.

             Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΣΥΦΑΣ                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή