Την Κυριακή η ορκωμοσία των νέων αιρετών οργάνων του Δ. Πύλης Reviewed by Momizat on . Πρόσκληση προς τις τοπικές Αρχές απέστειλε ο Δήμος Πύλης με υπογραφή του νεοεκλεγέντος δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία του Πρόσκληση προς τις τοπικές Αρχές απέστειλε ο Δήμος Πύλης με υπογραφή του νεοεκλεγέντος δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία του Rating: 0

Την Κυριακή η ορκωμοσία των νέων αιρετών οργάνων του Δ. Πύλης

Την Κυριακή η ορκωμοσία των νέων αιρετών οργάνων του Δ. Πύλης

Πρόσκληση προς τις τοπικές Αρχές απέστειλε ο Δήμος Πύλης με υπογραφή του νεοεκλεγέντος δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής Πύλης , τη Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στο Δημαρχείο Πύλης στις 7:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την έγγραφη πρόσκληση, η «ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβούλων» θα γίνει «σε δημόσια συνεδρίαση».

Κατά την τελετή θα δώσουν τον καθιερωμένο όρκο ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι τοπικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

maravas

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή