Την Κυριακή ξεκινά ουσιαστικός αγώνας από τη “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων θα διεξαχθεί η  επόμενη  ολομέλεια των μελών και των φίλω Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων θα διεξαχθεί η  επόμενη  ολομέλεια των μελών και των φίλω Rating: 0

Την Κυριακή ξεκινά ουσιαστικός αγώνας από τη “Φυσάει Κόντρα”

Την Κυριακή ξεκινά ουσιαστικός αγώνας από τη “Φυσάει Κόντρα”

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων θα διεξαχθεί η  επόμενη  ολομέλεια των μελών και των φίλων της παράταξης.

Σε αυτή τη συνέλευση θα αναδειχθεί ο επικεφαλής του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων της ριζοσπαστικής αριστεράς, με στόχο στις επερχόμενες  δημοτικές  εκλογές να συγκροτηθεί μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία που με όρους νίκης και διάθεση ανατροπής, να διεκδικήσει τη δημοτική αρχή και τη δημοτική πλειοψηφία στο Δήμο Τρικκαίων και να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια και στο Δήμο Τρικκαίων .

Επίσης θα παρουσιασθεί η επικαιροποίηση της εκλογικής μας  διακήρυξης και θα ανακοινωθεί η στελέχωση των θεματικών επιτροπών  για τις προγραμματικές μας  επεξεργασίες.

Τέλος στη συνέλευσή μας θα εκλεγούν τα μέλη της νέας  συντονιστικής επιτροπής της παράταξης, η οποία θα έχει την κεντρική ευθύνη του σχεδιασμού και του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα, αλλά και της συγκρότησης του ψηφοδελτίου .

 

Την Κυριακή πιο ενωμένοι,  πιο δυνατοί , πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα ώστε να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις να προτείνουμε, να κινητοποιούμε και να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε την κοινωνία .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή