Την Κυριακή τα «Ελευθέρια » στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Αυτή την Κυριακή 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν Αυτή την Κυριακή 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν Rating: 0

Την Κυριακή τα «Ελευθέρια » στα Τρίκαλα

Την Κυριακή τα «Ελευθέρια » στα Τρίκαλα

Αυτή την Κυριακή 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν προγραμματιστεί η παρακάτω εκδηλώσεις: 
– Γενικός Σημαιοστολισμός της πόλης  από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της 20ης Αυγούστου.
– Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ.  και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 20ης  Αυγούστου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
08:05–8:30: Πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων.
10:00: Επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν.  Παναγίας Επισκέψεως, χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η
προσέλευση στη δοξολογία θα γίνει μέχρι τις 09:55.
10:15: Ομιλία  εντός του Ιερού Ναού  από τον κ. Βασίλειο Ζιώζια, Πρόεδρο Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Τρικάλων και Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΥ.Β.Α., με τίτλο  « Η Απελευθέρωση  της πόλης των Τρικάλων».  
10:30: Επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στην Κεντρική  Πλατεία μπροστά στα αγάλματα  Βλαχάβα  και Στουρνάρα.
20:00: Υποστολή Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία από στρατιωτικό τμήμα με επικεφαλής τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή