Την Κυριακή 1η Ιουνίου το 18ο Αντάμωμα Χασιωτών Reviewed by Momizat on . Στο Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου δίνουν και φέτος ραντεβού οι χασιώτες οι οποίοι θα ανταμώσουν για 18η χρονιά! Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Δημοτική Αρχή Καλα Στο Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου δίνουν και φέτος ραντεβού οι χασιώτες οι οποίοι θα ανταμώσουν για 18η χρονιά! Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Δημοτική Αρχή Καλα Rating: 0

Την Κυριακή 1η Ιουνίου το 18ο Αντάμωμα Χασιωτών

Την Κυριακή 1η Ιουνίου το 18ο Αντάμωμα Χασιωτών

Στο Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου δίνουν και φέτος ραντεβού οι χασιώτες οι οποίοι θα ανταμώσουν για 18η χρονιά!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας την Κυριακή 1η Ιουνίου στον Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου θα πραγματοποιηθεί το 18ο Αντάμωμα Χασιωτών.

Για τον λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Λόγω της εκδήλωσης του 18ου Ανταμώματος Χασιωτών την 1η Ιουνίου ημέρα Κυριακή στον Άγιο Θεοδόσιο του Δήμου Καλαμπάκας, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, κατόχους εμπορικών αδειών, μικροπωλητών και αδειών υπαίθριου εμπορίου, οι οποίοι επιθυμούν την συμμετοχή τους στην επετειακή εκδήλωση (κατάληψη κοινόχρηστου χώρου) για να εκθέσουν τα προϊόντα τους, όπως προσέλθουν στο γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων του Δ. Καλαμπάκας και υποβάλλουν αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση
2. Αντίγραφο ταυτότητας
3. Α.Φ.Μ. (απόδειξη ταμειακής μηχανής)
4. Αντίγραφο αδείας καταστήματος /μικροπωλητή/υπαίθριου εμπορίου

Ως εκ τούτου και για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μεριμνήσουν για την απόκτηση της βεβαίωσης συμμετοχής στην ανωτέρω εκδήλωση, το συντομότερο δυνατό.
Παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε στα ανωτέρω τηλέφωνα για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή