Την Κυριακή 4 Μαρτίου αγώνας ΜΤΒ στον προφήτη Ηλία Reviewed by Momizat on . Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ξεκινάει τις ποδηλατικές διοργανώσεις του για το 2018, με αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει την ονομασία Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ξεκινάει τις ποδηλατικές διοργανώσεις του για το 2018, με αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει την ονομασία Rating: 0

Την Κυριακή 4 Μαρτίου αγώνας ΜΤΒ στον προφήτη Ηλία

Την Κυριακή 4 Μαρτίου αγώνας ΜΤΒ στον προφήτη Ηλία

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ξεκινάει τις ποδηλατικές διοργανώσεις του για το 2018, με αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει την ονομασία «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2018» και διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Οι ετοιμασίες για την διοργάνωση ξεκίνησαν. Οι άνθρωποι του Π.Σ.Τρικάλωνσταθεροί στους στόχους τους,  για ποδηλατική ανάπτυξη στην πόλη μας, συνεχίζουν ακούραστα να προσφέρουν ποδηλατικό θέαμα στους Τρικαλινούς που αγαπάνε την  αγωνιστική ποδηλασία.

Ο αγώνας αυτός  απευθύνεται κυρίως στις μικρές κατηγορίες αθλητών. Ο λόφος προφήτη Ηλία έχει επιλεγεί για την διεξαγωγή του, αφού προφέρει τις ιδανικότερες διαδρομές για τέτοιου είδος αγώνεςΗ διαδρομή είναι αρκετά γρήγορη, μέτριας δυσκολίας και πάρα πολύ διασκεδαστική!Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος αναμένεται να έρθουν ποδηλατικές ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο με την παρουσίαση του αγώνα:

https://sway.com/81QWffZpfP1YFflk?ref

Σημαντική βοήθεια για την ομάδα παρέχουν και οι χορηγοί μας. Διάφορες επιχειρήσεις, που αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αξίζει η αναφορά τους:  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων),  ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST(ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα),  Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (ΜΤΒ)

Ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ την Κυριακή στις 4Μαρτίου 2018 διοργανώνει στον λόφο προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος Τρικάλων) διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία ΜΤΒ Τρικάλων, για τις  6 παρακάτω κατηγορίες:  Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων –  Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4Μαρτίου 2018, ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Λόφος προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος), Τρίκαλα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι. Κυκλική διαδρομή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

11:00’ Μίνι μικρά (χρόνος 20’)

11:30’ Μίνι μεγάλα(χρόνος 30’)

12:10’Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες (χρόνος 40’)

13:00’Παίδες – Γυναίκες (χρόνος 60’).

14:30’  Απονομές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της  Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο για το 2018. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει  καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για  ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: podilasiatrikalon@yahoo.grμέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης  της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ  θα απονεμηθούν, στον 1ονικητή  κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο,  δίπλωμα και  στους 4ο, 5ο και 6οδίπλωμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή