Την Οξύνεια, την Αγναντιά και τον Ξηρόκαμπο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on .     Για αλλαγή του κλίματος και προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συνεχίζ     Για αλλαγή του κλίματος και προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συνεχίζ Rating: 0

Την Οξύνεια, την Αγναντιά και τον Ξηρόκαμπο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Λιούτας

 

lioytas_ath

 

Για αλλαγή του κλίματος και προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τις περιοδείες του στα χωριά του Νομού Τρικάλων.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε χωριά της περιοχής των Χασίων συνοδευόμενος από τον πρώην νομαρχιακό σύμβουλο κ. Βασίλη Μπούρα, από προέδρους τοπικών κοινοτήτων, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει δεκάδες πολίτες με τους οποίους μοιράστηκε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς.

Εμφάνιση lioytas xasia 2.jpeg

Στην Οξύνεια, την Αγναντιά και τον Ξηρόκαμπο ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να αποκτήσει η χώρα μια αξιόπιστη κυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών. «Αυτή η κυβέρνηση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής πρέπει να έχει ως  βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εμφάνιση lioytas xasia.jpg

Ο κ. Λιούτας είχε συζήτηση με αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την εύλογη ανησυχία τους για την φορολογία η οποία δεν θα  τους επιτρέψει να διατηρήσουν τις μονάδες τους.  Ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε πως «η Νέα Δημοκρατία πιστή στη θέση της, λέει ΟΧΙ στην φορολογία των αγροτών και κτηνοτρόφων, που αποτελούν τον πλέον παραγωγικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή