Την Πέμπτη επισήμως η υποψηφιότητα Δημ. Παπαστεργίου, με πρωτοτυπίες Reviewed by Momizat on . Στο «δημιούργημά του», τον δημοτικό κινηματογράφο του μύλου Ματσόπουλου, θα ανακηρύξει επισήμως την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Τρικκαίων, ο Δημήτρης Παπαστερ Στο «δημιούργημά του», τον δημοτικό κινηματογράφο του μύλου Ματσόπουλου, θα ανακηρύξει επισήμως την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Τρικκαίων, ο Δημήτρης Παπαστερ Rating: 0

Την Πέμπτη επισήμως η υποψηφιότητα Δημ. Παπαστεργίου, με πρωτοτυπίες

Την Πέμπτη επισήμως η υποψηφιότητα Δημ. Παπαστεργίου, με πρωτοτυπίες

Στο «δημιούργημά του», τον δημοτικό κινηματογράφο του μύλου Ματσόπουλου, θα ανακηρύξει επισήμως την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Τρικκαίων, ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Στη μία το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου, η πολυαναμενόμενη υποψηφιότητα θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου. Με μια λιτή ομιλία του κ. Παπαστεργίου, θα ανακοινωθούν το όνομα, θα παρουσιαστεί το λογότυπο και, το πιο ενδιαφέρον, θα αναφερθούν οι βασικές αρχές του συνδυασμού. Όλα τα παραπάνω κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δοθεί έμφαση στην ανεξάρτητη, νεανική, «φρέσκια» πρόταση, που θα επιχειρήσει να προσκαλέσει τους τρικαλινούς σε ενεργό συμμετοχή σε δράσεις για την πόλη και τον Δήμο.
Η συνέντευξη Τύπου θα έχει και μια πρωτοτυπία. Μετά τις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις απ’ ευθείας μέσω διαδικτύου. Και τούτο θα συμβεί, καθώς η συνέντευξη θα μεταδίδεται ζωντανά (η ηλεκτρονική διεύθυνση θα ανακοινωθεί αύριο) και, επομένως, θα μπορεί ο κάθε πολίτης να θέτει ερωτήσεις. Είναι, εξάλλου, αγαπημένη ενασχόληση του κ. Παπαστεργίου και η τεχνολογία.

Ολη, δε, η διαδικασία της παρουσίασης, της συνέντευξης και των ερωτήσεων, θα βιντεοσκοπηθεί και θα παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα του συνδυασμού.

Πάντως, δεν θα ανακοινωθούν ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό, παρότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και υπάρχει ευάριθμη ομάδα που έχει αποδεχτεί την πρόταση να πλαισιώσει το εγχείρημα, με παράλληλη συνδιαμόρφωση θέσεων.

Θανάσης Μιχαλάκης
(Πρώτη δημοσίευση ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 9-12-13)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή