Την Παρασκευή η υποψηφιότητα Λάππα Reviewed by Momizat on . Μεθαύριο Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας θα ανακοινώσει τη νέα υποψηφιότητά του για τον Δήμο. Κάλεσε σε συνέντευξη τους εκπροσώπους των Μεθαύριο Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας θα ανακοινώσει τη νέα υποψηφιότητά του για τον Δήμο. Κάλεσε σε συνέντευξη τους εκπροσώπους των Rating: 0

Την Παρασκευή η υποψηφιότητα Λάππα

Την Παρασκευή η υποψηφιότητα Λάππα

Μεθαύριο Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας θα ανακοινώσει τη νέα υποψηφιότητά του για τον Δήμο. Κάλεσε σε συνέντευξη τους εκπροσώπους των μέσω ενημέρωσης, αναφέροντας ότι ως θέμα θα είναι η «Πολιτική κατάθεση – αυτοδιοικητικές εκλογές».
Εχουν προηγηθεί, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας στη δημοτική ομάδα και η ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2014, αλλά και, προφανώς, οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας. Παραμένει άγνωστο, τι ακριβώς θα αναφέρει ως επιχείρημα, πέρα από αυτό της υπεράσπισης του έργου του και της δυνατότητας ολοκλήρωσης όσων είχε υποσχεθεί το 2010.
Η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από τότε, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στον πολιτικό – ιδίως στον πολιτικό, αφού το ΠΑΣΟΚ, γραμματέας της ΝΕ του οποίου διετέλεσε, επί της ουσίας αδυνατεί να κινητοποιήσει ακόμη και τον εαυτό του. Επίσης, οι όροι άσκησης πολιτικής είναι διαφορετικοί, οι πολίτες άλλαξαν τις σχέσεις τους με όλους τους πολιτικούς και οι ανάγκες της κοινωνίας είναι σαφώς διαφοροποιημένες.
Ο κ. Λάππας, είναι σίγουρο ότι θα επικαλεστεί την προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών του Δήμου, τα «ξωτικά», διάφορα έργα και δράσεις. Αγνωστο είναι, εάν αναφερθεί σε συγκεκριμένα ζητήματα που ταλαιπώρησαν την πόλη ή/και μερίδες συμπολιτών. Βέβαια, μια συνέντευξη Τύπου γίνεται για να τεθούν ερωτήματα από τους δημοσιογράφους. Οπότε, το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο.

Θανάσης Μιχαλάκης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή