Την Τετάρτη για πρόκριση στο Κύπελλο με την ΑΕΛ Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση Αδικη και άτυχη χαρακτηρίζεται η  ήττα  των Τρικάλων (1-0) στο ΔΑΚ Λαμίας από την τοπική ομάδα. Οι κυανέρυθρο Την Τετάρτη θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση Αδικη και άτυχη χαρακτηρίζεται η  ήττα  των Τρικάλων (1-0) στο ΔΑΚ Λαμίας από την τοπική ομάδα. Οι κυανέρυθρο Rating: 0

Την Τετάρτη για πρόκριση στο Κύπελλο με την ΑΕΛ

Την Τετάρτη για πρόκριση στο Κύπελλο με την ΑΕΛ

Την Τετάρτη θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση

Αδικη και άτυχη χαρακτηρίζεται η  ήττα  των Τρικάλων (1-0) στο ΔΑΚ Λαμίας από την τοπική ομάδα. Οι κυανέρυθροι  είχαν στο τσεπάκι τους την ισοπαλία και μάλιστα σε στιγμή που άλλαξαν οι ισορροπίες λόγω της Αποβολής Μπλάζιτς όμως δέχτηκαν γκολ και δεν πήραν ούτε τον ένα βαθμό. Ωστόσο από σήμερα στρέφουν  την προσοχή τους στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (14/12, 19.30). Με ισοπαλία και νίκη οι Τρικαλινοί εξασφαλίζουν την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί και κάτι καλό αφού δεν προέκυψαν προβλήματα από την αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Τζάκσον συνεχίζει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και μένει να φανεί εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα γίνει γνωστή την Τρίτη (13/12).  

sportrikala

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή