Την Τρίτη επισήμως η Λάρισα υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 Reviewed by Momizat on . Την υποψηφιότητα της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη τύπου οι βασικοί συντελεστές της προσπάθειας, την Τρίτη 2 Την υποψηφιότητα της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη τύπου οι βασικοί συντελεστές της προσπάθειας, την Τρίτη 2 Rating: 0

Την Τρίτη επισήμως η Λάρισα υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Την Τρίτη επισήμως η Λάρισα υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Την υποψηφιότητα της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη τύπου οι βασικοί συντελεστές της προσπάθειας, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, ώρα 12:00, στο Μύλο του Παπά.

Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Υποψηφιότητας κ. Γιώργος Δαμ. Βουλγαράκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων κ. Πάνος Σάπκας, και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής της Υποψηφιότητας κα. Όλγα Σταυροπούλου.

Στη συνέντευξη θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά, η οπτική ταυτότητα και το επικοινωνιακό σκεπτικό προβολής της υποψηφιότητας και επιμέρους δράσεις για την εμπλοκή των φορέων, των καλλιτεχνών και των πολιτών της Λάρισας στη διαμόρφωση της πολιτιστικής πρότασης.

Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Υποψηφιότητας κ. Γιάννης Σιούλας.

Αφήστε το σχόλιο σας