Την Τρίτη (;) οι βάσεις – Ηλεκτρονική εγγραφή για πρωτοετείς Reviewed by Momizat on . Αρχές με μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφού θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια ε Αρχές με μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφού θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια ε Rating: 0

Την Τρίτη (;) οι βάσεις – Ηλεκτρονική εγγραφή για πρωτοετείς

Την Τρίτη (;) οι βάσεις – Ηλεκτρονική εγγραφή για πρωτοετείς

Αρχές με μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφού θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με ενημέρωση μας από το υπουργείο Παιδείας. Η ημέρα της ανακοίνωσης δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα αν και η πιθανότερη, έως τώρα, ημερομηνία είναι η Τρίτη 25 Αυγούστου.

Φέτος αναμένεται να εφαρμοστεί και το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής των νέων φοιτητών στα τμήματά εισαγωγής τους. Σχετική ανακοίνωση είχε πραγματοποιήσει το υπουργείο στα μέσα Ιουλίου όταν γνωστοποίησε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘ μελετούν την τροποποίηση της διαδικασίας εγγραφής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος, με σκοπό την απλούστευση και τη διευκόλυνση της διαδικασίας εγγραφής των νεοεισαχθέντων.

Από το υπουργείο έγινε γνωστό ότι το αρμόδιο τμήμα εργάζεται επάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τεθεί σε εφαρμογή ώστε να διευκολυνθούν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές στη διαδικασία εγγραφών.
Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή