Την Τρίτη τα Τρίκαλα υποδέχονται τα λεωφορεία χωρίς οδηγό Reviewed by Momizat on . Με τη συνεργασία και κατανόηση των Τρικαλινών, με την τάχιστη ολοκλήρωση των εργασιών και με το βλέμμα στην ερχόμενη Τρίτη, η πόλη των Τρικάλων εισέρχεται στην Με τη συνεργασία και κατανόηση των Τρικαλινών, με την τάχιστη ολοκλήρωση των εργασιών και με το βλέμμα στην ερχόμενη Τρίτη, η πόλη των Τρικάλων εισέρχεται στην Rating: 0

Την Τρίτη τα Τρίκαλα υποδέχονται τα λεωφορεία χωρίς οδηγό

autokinito xoris odigo

Με τη συνεργασία και κατανόηση των Τρικαλινών, με την τάχιστη ολοκλήρωση των εργασιών και με το βλέμμα στην ερχόμενη Τρίτη, η πόλη των Τρικάλων εισέρχεται στην εποχή της παγκόσμιας πρωτοπορίας.

leoforeio xoris odigo

Ακολουθεί η… κανονική υποδοχή των λεωφορείων, η οποία θα γίνει το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 30 Ιουνίου 2015. Τότε, τα δύο πρώτα υπερσύγχρονα τεχνολογικώς οχήματα θα καταφτάσουν στα Τρίκαλα, προκειμένου, μαζί με την έλευση των ξένων επιστημόνων, να αρχίσει μια νέα διαδικασία. Αυτή της προστατευόμενης κυκλοφορίας των οχημάτων για αποτύπωση της διαδρομής, μαζί με τεχνικές παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν. Δηλαδή, τα λεωφορεία θα «αποθηκεύουν» στη μνήμη των υπολογιστών τους τα όσα θα «βλέπουν» στη διαδρομή, από τη Τετάρτη 1 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουλίου. Σε όλο αυτό το διάστημα, η πορεία των λεωφορείων θα γνωστοποιείται, προκειμένου να γνωρίζουν οι οδηγοί, οι πεζοί, οι ποδηλάτες και οι κάτοικοι της πόλης, πώς θα κινούνται. Θα υπάρχει, έτσι, μια πρόγευση για τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει η ζωή μας και πώς τα Τρίκαλα αποκτούν από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016, την παγκόσμια πρωτιά κίνησης των λεωφορείων χωρίς οδηγό σε αστικό περιβάλλον.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή