Την Χριστίνα Χαλιλοπούλου καλωσόρισε στα Τρίκαλα ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Με την συνυποψήφιά ευρωβουλευτή Χριστίνα Χαλιλοπούλου τα είπε σε χαλαρό κλίμα το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Λιούτας. Την   υποψήφια ευρωβουλευτή  που  μεταξύ τω Με την συνυποψήφιά ευρωβουλευτή Χριστίνα Χαλιλοπούλου τα είπε σε χαλαρό κλίμα το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Λιούτας. Την   υποψήφια ευρωβουλευτή  που  μεταξύ τω Rating: 0

Την Χριστίνα Χαλιλοπούλου καλωσόρισε στα Τρίκαλα ο Θανάσης Λιούτας

Την Χριστίνα Χαλιλοπούλου καλωσόρισε στα Τρίκαλα ο Θανάσης Λιούτας

Με την συνυποψήφιά ευρωβουλευτή Χριστίνα Χαλιλοπούλου τα είπε σε χαλαρό κλίμα το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Λιούτας. Την   υποψήφια ευρωβουλευτή  που  μεταξύ των άλλων, είναι αναπληρώτρια Γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και επικεφαλής του εθνικού σχεδιασμού του στρατηγικού σχεδίου δράσης ενσωμάτωσης Roma της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, καλωσόρισε  στην πόλη των Τρικάλων ο Θανάσης Λιούτας ως ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Νέοι και οι δύο κυκλοφόρησαν στα στέκια των Τρικάλων μαζί με καλούς φίλους, όπως τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Βράντζα και τη γιατρό Στέλλα Ντούβλη – Ταμήλου που διακρίνονται στη φωτογραφία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή