Την ώρα που η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι στο Μαλακάσι Τρικάλων οι κάτοικοι δείχνουν τον άλλο δρόμο και είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν Θερμοπύλες στον τόπο τους Reviewed by Momizat on . Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους . Αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους . Αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια Rating: 0

Την ώρα που η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι στο Μαλακάσι Τρικάλων οι κάτοικοι δείχνουν τον άλλο δρόμο και είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν Θερμοπύλες στον τόπο τους

Την ώρα που η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι στο Μαλακάσι Τρικάλων οι κάτοικοι δείχνουν τον άλλο δρόμο και είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν Θερμοπύλες στον τόπο τους

Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους .

Αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια και  προχώρησαν στη σύσταση εταιρείας στην οποία συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων , περίπου το 95% .

Στο Μαλακασι , λοιπόν , στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την κατασκευή  υδροηλεκτρικού σταθμού στο  για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ο σταθμός θα εγκατασταθεί σε έκταση συνολικού εμβαδού 11.054,354 τ.μ.  Το έργο θα έχει συνολική εγκατεστημένη ισχύς 1,150 MW, συνολική αποδιδόμενη ισχύς 0,999 ΜW.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και υπολογίζεται ότι θα είναι πανέτοιμο αρχές καλοκαιριού .

Σε μια περίοδο πρωτόγνωρης και πρωτοφανής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης  , οι κάτοικοι πιστεύουν ότι  με  τέτοια έργα  θα μπορέσουν κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις  που βιώνουν σήμερα , και οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο .
Καλή επιτυχία !!!

 

 

 

Σχόλια (1)

  • Ουτοπιες

    Τώρα μάλιστα!
    Τί να μας κάνουν μερικά σοσιαλιστικα σταγονιδια κολεκτιβοποιησης μπρος στην ιδιωτικοποιηση και το ξεπουλημα των πάντων;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή