Της αιθαλομίχλης υπουργοί Reviewed by Momizat on . Φαίνεται πως η προνοητικότητα, η σοβαρότητα και κυρίως η επαφή κάποιων πολιτικών με την κοινωνία, έχει χαθεί οριστικά. Και δεν είναι υπερβολικό αυτό, αν αναφερθ Φαίνεται πως η προνοητικότητα, η σοβαρότητα και κυρίως η επαφή κάποιων πολιτικών με την κοινωνία, έχει χαθεί οριστικά. Και δεν είναι υπερβολικό αυτό, αν αναφερθ Rating: 0

Της αιθαλομίχλης υπουργοί

Της αιθαλομίχλης υπουργοί

Φαίνεται πως η προνοητικότητα, η σοβαρότητα και κυρίως η επαφή κάποιων πολιτικών με την κοινωνία, έχει χαθεί οριστικά. Και δεν είναι υπερβολικό αυτό, αν αναφερθούμε στη Χριστουγεννιάτικη σύσκεψη των τριών υπουργών της συγκυβέρνησης… εθνικής σωτηρίας, για το σύννεφο της αιθαλομίχλης που απειλεί σοβαρά την υγεία μας. Παράτησαν λοιπόν, για το καλό μας την οικογενειακή τους θαλπωρή  χρονιάρα μέρα, ο επί της υγείας και εκ των πρωταθλητών της πολιτικής κωλοτούμπας και μόνιμος φαφλατάς των καναλιών, ο επί του περιβάλλοντος, ενέργειας και της κλιματικής αλλαγής και ο  γενικός κουμανταδόρος της οικονομίας, ο ανάλγητος στην υπηρεσία των τραπεζών τεχνοκράτης.

Κι ενώ περιμέναμε άμεσα και επείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και ελάφρυνση του κόστους πετρελαίου θέρμανσης, γελάει ακόμα και το παρδαλό κατσίκι, με τις ανακοινώσεις που το περιεχόμενο τους, είναι ένα τίποτα με κεφαλαία γράμματα. Απευθύνουν συμβουλές στον κόσμο, οι ελάχιστοι και υποκριτές, «να περιορίσουν τα τζάκια και τις ξυλόσομπες», όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά είναι η κύρια πηγή θέρμανσής τους. Μάλιστα, ο αλάθητος οικονομολόγος είπε το εντελώς εξοργιστικό και αμίμητο, «ότι αν φτηνύνει το πετρέλαιο οι πλούσιοι θα θερμαίνουν τζάμπα τις πισίνες τους»!!!, αυτά την ώρα που οικογένειες ξεπαγιάζουν  μες στο καταχείμωνο και η καπνομίχλη έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Ντροπή τους, αφού προτιμούν να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, αντί να σιωπούν και επιλέγουν τη γελοιοποίηση απ’ την παραίτηση.  Τα γιαούρτια, τα νεράντζια, ακόμα και το πάρσιμο με τις  πέτρες, που έλεγε πρώην πρωθυπουργός, είναι επιεικής αντιμετώπιση τέτοιων πολιτικών που διαχειρίζονται τις τύχες και την υγεία του ελληνικού λαού. Για να μην κατηγορηθούμε όμως ως υπερβολικοί και ίσως ως προπαγανδιστές της βίας, ας μείνουμε στα λόγια του εξαίρετου συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη, που δημοσιεύτηκαν σε αθηναϊκή εφημερίδα(22/12): «Τί  θα πεις τώρα στον νεαρό των Εξαρχείων για την πολιτική τάξη της χώρας; Πως θα τον πείσεις να είναι συνετός υπομονετικός, να μην οργίζεται να μην καταφεύγει σε βίαιες ενέργειες, ότι υπάρχει κράτος δικαίου;»

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Υ.Γ. «Περίπου 800.000 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από 3 ως και 12 μήνες», γράφουν οι εφημερίδες. Ο υπουργός εργασίας, όχι μόνο είναι στη θέση του, αλλά και στα κανάλια με θράσος εκστομίζει ανοησίες!!!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή